UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

15.11.2012 Syksyn sävel ja Mikaelin Naiset, uusi single Viimeinen Syksy yms!

Moi!

Ja terveiset Kanariansaarilta! Olin m/s Kristina Katarinalla laivakeikkareissulla. Kiitokset matkustajat ja henkilökunta, oli mukavaa kanssanne!

Mikaelin Naiset - ohjelmassa on edetty tämän viikkoiseen Emma Salokosken  jaksoon. Jos se jäi näkemättä niin suunnaksi Yle Areena!

Tulevana lauantaina (17.11.) alkaen klo 19.30 MTV3-kanavalla Syksyn Sävel 2012 jossa minulla on ilo toimia juontajana Tanja Huutosen kanssa. Katso upeat artistit ja kuuntele heidän kilpailukappaleensa ennakkoon: MTV3 - Syksyn Sävel 2012

Tekeillä olevan kolmannen albumini ensimmäinen singlelohkaisu "Viimeinen Syksy" on julkaistu! Jee! Ei muuta muuta kun toivomaan sitä radiosta ja ainakin Spotifysta se jo löytyykin. Kappale on levyn toisen tuottajan Okko Larun kynästä. Check!

Hyvää viikonloppua!

/Mikael

p.s. Ai, niin tulinpa ilmoittautuneeksi 40. Berliinin Maratonille ensi vuoden syyskuussa. Lienee parasta aloittaa harjoittelu pikku hiljaa. :D

03.10.2012 Mikaelin naiset YLE TV2-kanavalla torstai-iltaisin klo 18.50!


Moi!

Syksyiset torstai-illat on tunnelmallisinta viettää YLE TV2-kanavalla klo 18.50 alkaen seuraavat seitsemän viikkoa sillä Mikaelin naiset -ohjelma alkaa jälleen! Ensimmäisenä vieraana upea Erin.

Muista katsoa!

Iloisin syysterveisin,

/M

16.07.2012 Mikaelin Naiset Radio Suomessa!

Moi!

Tällaista iloista asiaa:

YLE RADIO SUOMI

Mikaelin Naiset -ohjelman uudet viisi jaksoa lähetetään Radio Suomessa lauantaina 14.7. alkaen klo 14.50.

Tässä jaksojärjestys:

Lauantai 14.7. Mikaelin Naiset: Johanna Iivanainen
Lauantai 21.7. Mikaelin Naiset: Kaisa Vala
Lauantai 28.7. Mikaelin Naiset: Vuokko Hovatta
Lauantai 4.8.   Mikaelin Naiset: Pernilla  Karlsson
Lauantai 11.8. Mikaelin Naiset: Emma Salokoski 

Muista kats...eikun kuunnella!

Aurinkoa!

/M

06.06.2012 Mikaelin naiset - uudet jaksot & Kolmas albumi

Kesäinen moi!

Mikaelin naiset - ohjelma on saamassa jatkoa. Toukokuun viimeisellä viikolla kuvasimme jaksot joissa vieraina olivat kerrassaan upeat Vuokko Hovatta, Johanna Iivanainen, Pernilla Karlsson, Emma Salokoski ja Kaisa Vala. Ohjelmat ovat odotettavissa kesän aikana Radio Suomen taajuudelta sekä loppukesästä TV2-kanavalta. Jahka esitysajat selviävät, lisätietoa tulossa.

Kolmas albumi etenee myös iloisin askelin. Alunperin kaavailtu ensisinglen lohkaisu siirtyi keväältä syksyn puolelle ja koko albumi julkaistanee ensi vuoden puolella. Mutta eikös sitä sanota että hyvää kannattaa odottaa!

Näkemiin kesän keikoilla, turuilla ja toreilla!

Hyvää kesää!

/M

12.03.2012 Tartu Mikkiin ja kolmas albumi


Moi!

Muista katsoa perjantaina 16.3. Tartu mikkiin -ohjelma TV2-kanavalta klo 21.00! Meitähän oli paikalla loistavat joukkuetoverini Heidi Kyrö sekä "vastustajamme" Katri Metso ja Juha Metsäperä. Jee!

Kolmannen pitkäsoiton työstäminen on alkanut ja fiilikset ovat erittäin korkealla! Mikäli kaikki menee kuin Strömsössä, ensimmäinen singlelohkaisu singahtaisi maailmaan toukokuussa. 

Aurinkoista viikon jatkoa!

/M

14.02.2012 Yle Radio Suomi / Levylautakunta


Moi!

Minulla oli ilo olla arvioimassa uunituoretta musiikkia Yle Radio Suomen Levylautakunta-ohjelmassa. Mikäli kyseinen ohjelma meni sivu korvien, ei hätää: ohjelma on kuultavissa Ylen Areenassa. Klikkaa ja tsekkaa:

Yle / Areena Levylautakunta

Terkuin,

/M

05.02.2012 Keikkakalenteria päivitetty!


Heips!

Näin se vaan on että joulun, uudenvuoden ja tammikuun lomameiningit on pulkassa ja on aika keikkailun. Kalenteri on päivitetty helmi-maaliskuun osalta.

Tervetuloa!

/M

05.02.2012 Mikaelin Naiset - Manna


Moi!

Minulla oli suuri ilo saada Mikaelin Naiset -ohjelmaan vieraaksi myös upea Manna! Mikäli kyseinen jakso lipsahti ohi, ei hätää. Suuntaa katseesi osoitteeseen

Yle / Areena

ja nautiskele!

/M

13.01.2012 Mikaelin Naiset - Erin


Moi!

Lauantaina 14.1. klo 20.40 YLE TV2 -kanavalla selviää mikä kappale on erityisen tärkeä Erinille. 

Muista siis katsoa Mikaelin Naiset!

Iloista alkanutta vuotta!

/M

22.12.2011 Joulu on taas!


Jouluinen moi!

Oikein iloista ja tunnelmallista joulua kaikille ja vauhdikasta vuotta 2012!

Mikaelin naiset - ohjelmaa kuvattiin ennen joulua ja jos haluat tietää mikä kappale on erityisen tärkeä Mannalle ja Erinille niin pysy tammikuussa median ulottuvissa, ohjelmat tulevat tuolloin ulos TV2:lta. 

Kolmannen pitkäsoiton valmistelut ovat käynnistyneet. Olen itsekin yrittänyt laittaa lusikkani soppaan laulujentekopuolella. Toivottavasti jotain järkevää syntyy ja keväällä päästäisiin jo sinkun makuun. Peukut pystyyn! :D

joulu- ja lomaterkuin,

Mikael

29.11.2011 Maailman kauneimmat joululaulut 19.12.


Moi!

Minulla on ilo olla mukana Maailman kauneimmat joululaulut -konsertissa Helsingin Musiikkitalossa maanantaina 19.12. klo 19. Mukana ovat upeat Johannat Försti ja Iivanainen, Kuunkuiskaajat, Marika Tuhkala sekä allekirjoittanut joka toimii yhtenä solisteista sekä juontajana. 

Tule sinäkin aloittamaan jouluviikko parhaalla mahdollisella tavalla!

/M

27.10.2011 Marras- ja joulukuun keikat päivitetty, Mikaelin Naiset

Moi!

Marras- ja joulukuu ovat erinomaista aikaa käydä nauttimassa musiikista ja tanssista. Tsekkaa siis päivitetty keikkakalenterini!

Mikaelin Naiset -ohjelma saa jatkoa! Joulukuun puolivälissä kuvaamme kaksi jaksoa jotka lähetetään TV2:ssa näillä näkymin vuoden vaihteen tienoilla. Pysykäämme kuulolla!

Siihen asti oikein hilpeää syksyn jatkoa!

/M

29.09.2011 Lokakuun keikat päivitetty ja kolmas pitkäsoitto


Moi!

Lokakuun keikat on päivitetty, joten nähdään keikoilla!

Kolmannen pitkäsoiton valmistelut ovat ilokseni alkaneet joten toivottavasti ensi vuonna kuullaan uutta materiaalia. Jee jee!

Raikasta syksyn jatkoa!

/Mikael

29.08.2011 Syyskuun keikat päivitetty


Syksyinen hei!

25.8. torstaina Painobaarissa ollut Viiden vietävänä -klubi oli mahtava kokemus! Kiitos Viisi ja kiitos yleisö! 

Syyskuun keikat on päivitetty, joten ei muuta kun klikkaamaan ja kuuntelemaan paikan päälle! Luvassa tanssikeikkoja ja muutama hieno konsertti. Tervetuloa!

/M

25.08.2011 Viiden vietävänä Mikael Konttinen


Moi!

Tänään torstaina Painobaarissa klo 20.30 alkaen Viiden vietävänä -klubin vieraana allekirjoittanut!

Tervetuloa, edulliset liputkin ja kaikkee!

/M

12.08.2011 Kesäillan valssi ja Ilmailun maailma


Iloista elokuuta!

Tänään perjantaina klo 21 TV2-kanavalla nähdään Kesäillan valssi -ohjelma Tuuloksen Kapakanmäeltä jossa meitä viihdyttävät allekirjoittanut Nelinpeli-yhtyeen kera, Hurma sekä Jaana Hiltunen. 

Sunnuntaiaamuna klo 9.30 JIM-kanavalta puolestansa tulee Ilmailun maailma -ohjelman kolmannen tuotantokauden ensimmäinen jakso jossa olin mukana.

Mainittakoon vielä että 25.8. Viiden vietävänä -klubin lipunmyynti on kovassa vauhdissa joten toimi nopeasti. Luvassa huikea elävänmusiikin shöw. :D

Hyvää viikonloppua!

/M 

29.07.2011 Elokuun keikat päivitetty


Moikka!

Elokuun keikat päivitetty, näkemiin!

/M

08.07.2011 Kesäterveiset!

Kesäinen moi kaikille!

Heinäkuu on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin ja keikat ovat vieneet ympäri Suomea! Pitkä kuuma kesä -ohjelmasta on tulevana sunnuntaina luvassa jo seitsemäs jakso kymmenestä. Lavalle astelee huikea kolmikko: Danny, Martina Aitolehti ja Munamies! Muista siis siis katsoa ohjelma sunnuntaina MTV3-kanavalta klo 20.

Iloista kesän jatkoa kaikille ja nähdään!

t.Mikael

24.05.2011 Mikaelin Naiset - Hanna Pakarinen ja Pitkä kuuma kesä


Moi!

Loistavan Hanna Pakarisen tähdittämä Mikaelin Naiset tulee keskiviikkona 25.5. TV2-kanavalta klo 20.00. Ohjelmassa selviää mikä biisi on erityisen tärkeä Hannalle ja kuulemme sen ohjelman lopuksi. Muista katsoa!

Pitkä kuuma kesä -ohjelma on myös pyörähtänyt käyntiin. Ensi sunnuntaina artistivieraina upeat Paradise Oskar, Suvi Teräsniska ja The Baseballs! Siis klo 20.00 MTV3-kanavalta. Muista katsoa myös tämä!

t.Mikael

11.05.2011 Viiden vietävänä -klubi siirtyy elokuulle!

Moikka!

Aikaisemmin mainostamani Viiden vietävänä -klubikeikka Painobaarissa 16.6. on peruttu aikataulusyistä johtuen. Mutta eipä hätää, keikka toteutuu loppukesästä, tarkemmin sanottuna torstaina 25.8. Joten voisinkin mainita että hyvää kannattaa odottaa!

kesäterkuin,

Mikael 

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>