UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

21.04.2010 Puoli seitsemän YLE1 22.4.2010 klo puoli seitsemän!


Moi!

Nokkelimmat varmaan jo hoksasivat että en ollut kyseisessä ohjelmassa vieraana. Hyvää ohjelmaa tietenkin kannatti katsoa ilmankin meikäläistä. Oma haastatteluni julkaistanee tässä keväämmällä, jäämme odottelemaan.

Siihen asti hauskaa vapunjälkeistä kevätaikaa!

/M

12.04.2010 Mikael Uutisvuodon vieraana!


Terppa!

Tulevana lauantaina kannattaa virittäytyä TV1-kanavalle klo 22 sillä agendassa on Uutisvuoto-ohjelma jossa allekirjoittanut sekä Tiina Lymi kisailevat uutistietämyksestä!

t.M

04.04.2010 Saunoo tähtien kanssa


Hyvää pääsiäistä!

Kävin Ylen toimittajan Tarja Närhen saunotettavana. Löylyt kuultavissa osoitteessa:

Yle/satumaa

t.M

27.03.2010 Toisenlaiset Frendit

Helou!

Ota kiinni -albumilta löytyvä Jos paleltaa -kipale on uuden YLE1-kanavalta 25.4. alkavan Toisenlaiset Frendit -sarjan tunnuskipale. Kyseessä on uusi upea sarja, oheisesta linkistä voit käydä kurkkaamassa mistä on kyse!

http://www.youtube.com/watch?v=_bNgxNJpmOY

Aurinkoa!

t.M


08.03.2010 Ota kiinni -albumi radioiden kuukauden levy!


Moi!

Ota kiinni on valittu radioiden helmikuun Kuukauden Levyksi! Täpärän kilpailun toinen sija meni Anna Erikssonin Garden of Love -albumille ja kolmannen sijan nappasi tamperelaisbändi Mustat Enkelit.

Lisätietoja osoitteesta http://www.hitit.fi/page.php?p=hitit&s=kklevy

Jee!

/M

06.03.2010 Iskelmän lista, Ylen Satumaan virtuaalinen fanitapaaminen ja Radio Dein Gospel-raati


Tervehdys ja iloista lauantaita!

Lauantain Iskelmä-radiokanavan listaohjelmassa oli kuultavissa ilouutisia. Elän ilman sua -kappale oli noussut toisella listaviikollaan sijalle 6.! Kiitos äänestäneille, jatkukoon menestys tulevalla viikollakin! Myös Ota kiinni -albumi viihtyy Suomen virallisella listalla, tällä viikolla sijalla 34. Hienoa!

Tänään illalla esiinnyn Helsingin Pressassa ja tapahtumaan liittyen on luvassa Ylen Satumaan virtuaalinen fanitapaaminen klo 21.00 joten omaksu tarvittavat asiat alla olevasta linkistä ja tule fanitapaamiseen virtuaalisesti

Yle/Satumaa

Olin 5.3. vieraana Radio Dein Gospel-raadissa ja ohjelma tulee ensi viikolla. Maanantaina klo 9 ja perjantaina klo 13. Virittäydy taajuudelle ja kuuntele mitä minulla ja kanssaraatilaisellani, lauluntekijä Eppu Ainesmaalla on sanottavaa uusista gospelbiiseistä!

Hyvää viikonlopun jatkoa ja aurinkoista tulevaa viikkoa!

/M

01.03.2010 Iskelmän lista


Jee!

Elän ilman sua -kappale tai pitäisiköhän sanoa loistava Elän ilman sua -kappale tärähti Iskelmän listalle suoraan sijalle 7.! Hieno meininki, nyt kaikki äänestämään että sijoitus pysyy korkealla!

/M

18.02.2010 Suomen virallinen lista vko 7/2010


Ota kiinni -albumi nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan sijalle 30. Toivotaan hyvän startin jälkeen entistä parempaa sijoitusta tuleville viikoille!

t.M

18.02.2010 Astro-tv la 20.2.


Mikael on Astro-tv:n vieraana MTV3-kanavalla lauantaina 20.2. klo 12.15. Ohjelmassa selviää miltä Mikaelin tähtikartta näyttää. Katso!

15.02.2010 Levy kaupoissa ja Laulun synty -ohjelma Radio Perämeressä


Hyvää alkanutta viikkoa!

Toinen albumini Ota kiinni on nyt julkaistu, mahtavaa! Viime keskiviikkoinen pienimuotoinen levynjulkaisukeikka meni mainosti, paikalla ollut Ylen populaarimusiikin päällikkö Jukka Haarma kirjoitti osuvasti illasta blogissaan. Alla linkki:

Yle/satumaa

Tällä viikolla kannattaa kuunnella Radio Perämerta arkisin klo 6.40 tahi klo 16.40. Olen nimittäin kertomassa muutamien Ota kiinni -albumin kappaleiden syntytarinoita "Laulun synty" -ohjelmassa.

Keikkakalenteriani on myös päivitetty maaliskuun osalta.

/M

08.02.2010 Radio Sun - viikon vieras, Huomenta suomi ja Aamu-tv


Moi ja hyvää alkanutta viikkoa!

Olen tällä viikolla Radio Sunin viikon vieras ja haastatteluni pätkiä on luvassa pitkin viikkoa kuten myös musiikkia uudelta albumiltani Ota kiinni. Joten jos liikut Radio Sunin kuuluvuusalueella, pidä huoli että olet virittäytynyt oikealle taajuudelle!

Kuluvalla viikolla on luvassa myös aamuisia tv-esiintymisiä. Keskiviikkona olen MTV3:n Huomenta Suomessa vieraana klo 8.49. Ylen Aamu-tv on vuorossa torstaina.

t.M

02.02.2010 Ota kiinni -albumi ilmestyy 10.2.


Tuntuu uskomattoman hienolta tiedottaa että toinen albumini Ota kiinni julkaistaan 10.2.! Levy sisältää 13 erittäin hienoa uutta sävellystä, tunnelmien vaihdellessa vauhdikkaista popmeiningeistä herkkiin balladeihin unohtamatta muutamaa Beatles-vivahteista kappaletta. Levyllä on siis jokaiselle jotakin! Hanki omaksesi!

t.M

20.01.2010 Mikael Iskelmän vieraana


Mikael vierailee Iskelmä-radion keskipäivässä torstaina 21.1.2010. Susanna Laineen ohjastama ohjelma kuullaan klo 10-14. Kuuntele!

http://www.iskelma.fi/?area=blokkisivu_paiva

18.01.2010 Wau, mitä missejä! Sunnuntaina Tohtori Kiminkinen!

Moikka!

Sunnuntainen Miss Suomi 2010 - lähetyksessä esiintyminen oli mahtava kokemus! Onkin paikallaan onnitella koko upeaa finalistikymmenikköä hienosta saavutuksesta ja kiittää tuotantoyhtiö Metronomea, Vappua ja MTV3:a loistavasta yhteistyöstä! Ohjelma keräsi valtavat 1 114 000 katsojaa! Wau!

Sunnuntaina 24.1. kannattaa katsoa Tohtori Kiminkinen TV1-kanavalta klo 18.15. Olemme kollegani ja ystäväni Tommi Soidinmäen kanssa Tapsan vieraina puhumassa mm. esiintymisjännityksestä.

http://tv1.yle.fi/ohjelmat/asia/tohtori-kiminkinen

07.01.2010 Mikael Miss Suomi 2010 -kilpailuissa

Mutta en kilpailemassa...vaan esiintymässä suorassa Miss Suomi 2010 –lähetyksessä sunnuntaina 17.1. MTV3-kanavalla. Laulamisen ohella tarkoitukseni olisi myös haastatella missikaunottaria kisalähetyksessä. Muista katsoa!

http://www.mtv3.fi/missit/uutiset.shtml?1017261

07.01.2010 Hyvää uutta vuotta 2010!

Moikka ja tervetuloa uusille kotisivuilleni! Vuosi 2010 on paitsi uuden albumini julkaisun, opiskelun ja keikkailun aikaa mutta myös aikaa jolloin olen astunut askeleen nykyaikaan ja saanut mahdollisuuden päästä kirjoittelemaan kuulumisiani yms kotisivuilleni. Olen juuri oppinut kuinka sivuja päivitetään ja tarkoitukseni on itsekin kirjoitella esimerkiksi uutisosioon säännöllisen epäsäännöllisesti aina kun aihetta ilmenee. Nyt myös tuoreimmat keikkatiedot löydät suoraan kotisivuiltani keikat-sivulta.

Asiasta kukkaruukkuun: suuri kiitos kaikille Tartu mikkiin -ohjelmaan liittyvästä ilahduttavan positiivisesta palautteesta. Ohjelman tekeminen oli hauskaa! Oli myös etuoikeus saada joukkuetoveriksi Linnan Juhlistakin tuttu Antti Matikainen sekä vastapuolelle upeat Tarja Lunnas sekä Sirpa Jokinen. :)

Mutta, arvoisat nettisivujeni vierailijat! Tervetuloa mukaan, keikoille ja kuten otsikkokin sanoo niin hyvää ja musiikkirikasta uutta vuotta 2010!

t.Mikael

23.09.2009 mikaelin kuulumisia

Alkuvuosi 2009 on mennyt hujahtamalla ohitse! Keikkoja on heitetty koulunkäynnin säestyksellä ja minulle hyvin tärkeä projekti, toinen pitkäsoitto, on ollut työn alla jo muutaman kuukauden. On ollut ilo saada tuottajiksi Okko Laru ja Janne Huttunen, joiden kanssa ensimmäiset kappaleet on jo äänitetty ja jälki on korvia hivelevää. Ensimmäinen levy ”retrolinjoineen” oli upea kokemus, ja jotta kehittyisin artistina, on toista levyä lähestytty modernin popiskelmän suunnasta. Toisenkin levyn kohdalla on tarkoitus pitää kiinni korkeasta musikaalisesta laadusta ja mahdollisimman osuvista kappalevalinnoista. Olen saavuttanut urallani myös uuden virstanpylvään, sillä pitkäaikainen haaveeni saada aikaiseksi omaa musiikkia omalle levylle, on toteutunut. Kesäinen ensisingle "Ota kiinni" on minun ja tuottajani Janne Huttusen kanssa yhteistyössä sävelletty ja sanoituksesta vastaa Teemu Raita.

Syksyllä 2009 julkaistavalle levylle on tulossa toinenkin kappale, jossa minulla on näppini pelissä, tällä kertaa suomentajan ominaisuudessa yhdessä Martti Vuorisen kanssa. Jo levyn valmisteluvaiheessa minulle kehkeytyi hyvin henkilökohtainen suhde tulevaan albumiin ja onkin jännittävää nähdä, kuinka single ja Ota kiinni -albumi otetaan vastaan. Levyn muita lauluntekijöitä ovat muun muassa Anssi Kela, jonka ihailijana tunnen suurta ylpeyttä saadessani esittää hänen musiikkiaan.

Kesä on kulunut tanssilavoilla ja aikaisemmin saamani hyvän yleisöpalautteen johdosta on hienoa päästä esiintymään uuden materiaalin kera tanssivalle kansalle. Esiinnyn Nelinpeli-yhtyeen säestämänä, jonka kanssa yhteistyö toimii kuin nakutettu ja keikkailu iloiselle yleisölle on huippuhauskaa!

Toukokuun alussa TV2:n lähettämä Vantaan Viihdeorkesterin -konsertti, jossa lauloin kaksi kappaletta, on myös saanut aikaan positiivisia ajatuksia. Elokuun ensimmäisenä päivänä on luvassa Tartu mikkiin -ohjelman uusinta, jossa kilpailen Virve Rostin tiimikaverina, kannattaa katsoa! Syksyllä, albumin julkaisun ohella, on taas edessä monenlaisia uusia haasteita, ollaan kuulolla! :)

Jotta peruskunto säilyisi laulaa ja lentää, juoksin Helsinki City Run -puolimaratonin aikaan 2.11.06 ja siitä matka jatkui 30.toukokuuta Tukholman Maratonille, joka jäi mieleen upeana urheilukokemuksena.

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>