UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

<< Edellinen {pages} Seuraava >>

UUTISET

13.01.2016 Viikkotervehdys vk 2

Moi!

Vuoden toinen viikko on jo hyvässä vauhdissa ja tulipa mieleeni kertoa että perjantaina viihdytämme Nelinpelin kanssa legendaarisessa Punaisessa Kukossa Porissa. Tervetuloa!

Hurmaavia aamuja -albumini on jo nurkan takana, nimittäin 22.1. Levyn voi tilata ennakkoon jo nyt tästä:

Levykauppa Äx


Iloista ja talvista viikon jatkoa!

/M

04.01.2016 Viikkotervehdys vk 1

Hyvää uutta vuotta!

Wow, näin on pyörähtänyt uusi vuosi käyntiin ja paikallaan onkin kiittää kaikkia viime vuodesta! Monipuolisia esiintymisiä ja upeita yleisöjä tulikin kohdattua.

Vuosi 2016 starttaa oikein mukavasti. Nimittäin tänään hyppäämme Nelinpelin poikien kanssa kolmen vuoden ikään ehtineen upean m/s Viking Gracen kyytiin ottamaan loppiaista vastaan. Stig Ombord!

Alkaneen vuoden ehdottomista kohokohdista tulee tapahtumaan perjantaina 22.1. kun kolmas albumini Hurmaavia aamuja julkaistaan. Jes! Vihdoin! 

Vielä kerran iloista ja menestyksekästä vuotta 2016 kaikille!

Nähdään ja kuullaan!


/M

09.12.2015 Viikkotervehdys vk 50

Moi! Tämä viikko ja joulukuukin on jo pitkällä, jee! Kuukausi pyörähti mukavasti yhteisellä joulukonsertilla Jenna Bågebergin kanssa Vehkalahdella. Konsertin järjesti Haminan Teinisirkus. Lauantaina tanssitimme Nelinpelin ja Taikakuun kanssa runsasta tanssiyleisöä. Kiitos kaikille! Sunnuntaina vietimme itsenäisyyspäivää kotipuolessa ja eilistä suomalaisen musiikin päivää Kälviän Tarmon järjestämässä konsertissa. Tämä on yhtä juhlaa! Joulukuussa on luvassa vielä hienoja esiintymisiä ympäri Suomea, päivitänkin keikkakalenteria tuota pikaa. Iloista joulun odotusta ja nähdään! /M

26.11.2015 Siru & Mikael Konttinen : Vierekkäin

Moi!

Teimme alkaneen talven kunniaksi duettobiisin loistavan Sirun kanssa ja nyt se on julkaistu. Käy kuuntelemassa "Vierekkäin" vaikka hetimiten Youtubesta, lähiaikoina myös Spotifysta jne. Saahan sitä toki toivoa radioistakin! Jee!

/M


Vierekkäin Youtubessa  

20.11.2015 Viikkotervehdys vk 47

Moi!

Eilen Lohjalla oli huikea viihteellinen konsertti-ilta. Esiinnyimme upeiden Mari Palon, Tero Lindbergin sekä maestro Antti Rissasen kanssa Lohjan Kaupunginorkesterin Swingiä, svengiä ja viihdettä -konsertissa. Tunnelma oli erittäin korkealla!

Huomenna lauantaina piipahdan Säkylässä harjoittelemassa Tuulimyllyyn Puhaltajien kanssa ensi viikon lauantain ja sunnuntain konsertteja varten. Harjoitusten jälkeen ajelen Helsingin Kalastajatorpalle tunnelmoimaan flyygelin ääreen Nat Newbornin Show & Dinner -iltaan.

En malta olla kertomatta että ensi viikolla on tiedossa uuden kappaleen julkaisu, mutta siitä enemmän muutaman päivän päästä. :D

Iloista viikonloppua!


/M

02.11.2015 Viikkotervehdys vk 45

Moi!

Lokakuu meni nopeasti sekä aurinkoisesti ja nyt ollaan jo vahvasti marraskuun puolella. Tämä kuukausi pyörähtääkin vauhdikkaasti käyntiin keskiviikkona 4.11. kun rantaudumme Riku Niemi Orchestran kanssa Oulaisiin konsertoimaan. Tervetuloa!

Lauantaina 7.11. esiinnyn Lennokas-satukirjan julkaisujuhlissa Aleksanterin teatterissa FPBB:n yhtenä solistina. Mukana myös huikeat Kiki Rautio ja Kojo. Kirjan tuotot ohjataan Uudelle Lastensairaalalle, hanki sinäkin omasi!

Lauantai-iltana minulla on puolestaan jälleen ilo ja kunnia toimia juontajana Syöpäsäätiön Juhlatoimikunnan järjestämissä Tiedetanssiaisissa. Syöpäsäätiö tekee tärkeää varainkeruutyötä syöpätutkimuksen edistämiseksi. Tänään olen lukenut nettiuutisista ja sosiaalisesta mediasta kahden tutun ja upean naisen sairastumisesta syöpään. Lähetänkin tässä valtavat tsempit heille ja heidän läheisilleen!

Marraskuun keikkakalenteri on myös päivitetty ja tässä oiva kappale marraskuun ratoksi muutaman vuoden takaa: Mikael Konttinen & Annika Eklund: Marraskuu.

Aurinkoista marraskuuta!

/M15.10.2015 Viikkotervehdys vk 42


Moi!

Tulevana perjantaina esiinnymme Nelinpelin kera Jyväskylässä, legendaarisessa Jyväshovissa. Kannattaa tulla tanssahtelemaan kauempaakin! 

Iloista ja aurinkoista lokakuun jatkoa!

/M

01.10.2015 Viikkotervehdys vk 40


Moi!

Syyskuu mennä hujahti päivitysten ja keikkojenkin suhteen niin nopeasti että fokus taisi olla pikemminkin aurinkoisemmissa keleissä. :D

Mutta tänään pyörähti käyntiin lokakuu ja heti ensimmäisenä viikonloppuna on vuorossa mielenkiintoiset keikat: lauantaina esiinnymme kolmeen otteeseen Kampin Kauppakeskuksessa Finnair Pilots´ Big Bandin kanssa. Sunnuntaina puolestaan toimin "apulaisristeilyisäntänä" Suurella Tanssiristeilyllä m/s Viking Gracella. Esiintymässä ovat upeat Marita Taavitsainen & Koivu ja Taikakuu. Hyttejä on vielä joten tervetuloa mukaan!

Päivitänpä tästä samalla istumalla myös keikkakalenterin, nähdään!

Aurinkoista alkanutta lokakuuta!

/M

31.08.2015 Viikkotervehdys vk 36

Moi!

Elokuu vetelee viimeisiään mutta silti säät suosivat ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Ehkä edessä onkin aurinkoinen syksy.

Viime viikonloppuna oli huikea meininki Miljazzeilla Kouvolassa, Poliisin päivässä Helsingissä ja JaSo Big Bandin konsertissa Kustavissa. Kiitos kaikille mukana olleille!

Syyskuu pyörähtää loistavasti käyntiin huomenna tiistaina astuessamme bändin poikien kanssa Viking Linen Mariellalle, vielä ehtii kauempaakin mukaan nauttimaan meritunnelmasta ja aurinkoisesta Tukholmasta!

Iloista alkanutta viikkoa ja syyskuuta kaikille!


/M

20.08.2015 Viikkotervehdys vk 34

Moi!

Meteorologien mukaan kesän parasta viikkoa tässä vietellään ja mikäs siinä! Kirjoittelen tätä päivitystä Joensuussa jossa tänään nautitaan Miljazz-tunnelmasta klo 18 alkaen Ilosaaressa. Keli näyttää täydelliseltä joten kannattaa tulla kauempaakin paikan päälle.

Muutoin elokuu jatkuu mukavissa keikkameiningeissä, ensi viikolla Miljazzaillaan perjantaina Kouvolassa, vietetään lauantaina Poliisin päivää Kasarmitorilla Helsingissä ja lauantai-iltana vielä konsertoidaan JaSo Big Bandin kanssa Kustavissa.

Nautitaan upeasta elokuusta!

/M

07.08.2015 Viikkotervehdys vk 32

Moi!

Suhteellisen vauhdikas heinäkuu on taittunut elokuuksi ja nythän ne kelitkin läks paranemaan. Jes! Heinäkuussa tuli tehtyä monenlaisia esiintymisiä ja paikallaan onkin kiittää kaikkia ketkä osuivat kohdalle. Kiitos! Vaikka säät eivät varsinaisesti suosineetkaan heinäkuussa, kesäfiilis on kuitenkin ollut korkealla ihmisiä kohdattaessa ja hyvä niin!

Elokuu on leppoisampi keikkatahdiltaan mutta mielenkiintoisia juttuja ovat esimerkiksi tulevat Joensuun ja Kouvolan MILjazzit, Poliisin päivä Helsingissä ja Kustavin JaSo Big Bandin konsertti. Tervetuloa!

Kesää on jäljellä vielä! :D

/M

21.07.2015 Viikkotervehdys vk 30

Moi!

Takana on melkoisen kiireiset pari viikkoa ja hyvä niin. Heti kärkeen kiitokset timanttiselle ja uskottavalle Popkorn-bändille, oli huippuhauskaa olla feat. -solistina m/s Viking Gracella!

Viime viikolla oli myös järjestyksessään 15. Kirmot Saarijärvellä. Olin mukana Riku Niemen Rytmiklinikalla, perinteisessä torstain Pylkön pojat -konsertissa sekä lauantaina RNOn solistina teltalla. Kiitos kaikille osallisille, oli huikea viikko!

Tällä viikolla debytoin kesäteatterin lavalla, nimittäin kolmessa Valkeakosken kesäteatterin Pätkä pääroolissa -esityksessä. Tule katsomaan tulevana torstaina tai ensi viikon ti & to. Tämän vuoden Valkeakosken kesäteatterin joka esityksessä on vieraileva solisti ja minullakin on suuri ilo olla mukana menossa. Jee!

Oikein aurinkoista viikkoa ja näkemiin kuulemiin!

/M

29.06.2015 Viikkotervehdys vk 27

Moi!

Heinäkuu lähestyy ja kelitkin ovat paranemaan päin, jee!

Tämä onkin melko monipuolinen musiikkiviikko. Tänään maanantaina olin Huomenta Suomessa kesävieraana, haastattelu löytyy Maikkarin netistä.

Huomenna tiistaina olen Finnair Pilots Big Bandin kanssa yrityskeikalla. Keskiviikkona olemme Emma Salokosken kanssa duokeikalla Linnanmäellä klo 18. Torstaina puolestaan esiinnyn Tessa Virta Orchestran kera Ravintola Johansissa, Porvoossa. Perjantaina on vuorossa Vehun tanssit, ja minua säestää Reijo Niemisen yhtye. Lauantaina vielä Nelinpelin kanssa tanssitamme Leppävirran Tulenliekissä. 

Tervetuloa ja kesäistä viikon jatkoa!


/M

17.06.2015 Viikkotervehdys vk 25

Moi!


No mutta sehän on juhannusviikko, jee! Juhannusta voi ja kannattaakin viettää elävän musiikin parissa. Juhannuskeikkailemme nimittäin Nelinpelin kanssa -aattona Casino Helsingissä ja -päivänä Järvisydämessä Rantasalmella. Tervetuloa!

Nautitaan juhannuksesta ja aurinkoisesta säästä!


/M

21.05.2015 Viikkotervehdys vk 21


Moi!

Ai että, kylläpä on mukava kirjoitella pitkästä aikaa viikkotervehdystä kun viimeiset kaksi viikkoa on tullut vietettyä Rodoksen lämmössä. Eilen kotiin palatessa keli oli yllättävänkin aurinkoinen ja lämmin Suomessakin eikä tämänpäiväinen sade haittaa, kyllä se kesä sieltä vielä tulee. 

Tänään torstaina kannattaakin suunnata Linnanmäelle klo 18, sillä ohjelmassa on yhteislaulua! 

Keikkakalenteria on myös päivitetty joten ei muuta kun oikein hyvää viikon jatkoa ja orastavaa kesää!


/M

27.04.2015 Viikkotervehdys vk 18


Moi!

Huhtikuu onkin ollut aikamoista haipakkaa ja tässä kohtaa on paikallaan kiittää kaikkia ketkä ovat olleet osallisia viime viikkoina mitä erilaisimmissa esiintymisissä. Kiitos tietenkin ensinnäkin yleisö, JaSo Big Band, Tixi Band, RNO, Rytmihäiriköt, Nelinpeli, koulukonserttien oppilaat ja kaikki kanssaesiintyjät: Tommi, Emma ja Marita! Jos joku taho unohtui kiittää niin kiitos! :D

Tällä viikolla on vielä huikea vappukonsertti Lappeenrannassa vapunpäivänä ja sitten toukokuussa onkin pienen kesäloman paikka.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa!


/M

15.04.2015 Viikkotervehdys vk 16


Moi!

Heti kärkeen on paikallaan kiittää hienoista viime viikonlopun keikoista ja konserteista kaikkia osallisia Torniossa, Vantaalla, Kuopiossa ja Keravalla. Oli huikeaa!

Toissapäivänä tiistaina Neloselta tuli Suomen Huutokauppakeisari -jakso jossa minulla oli ilo olla mukana. Jos jakso meni ohi, ei hätää, löydät sen ruutu.fi -sivustolta.

Tulevana lauantaina konsertoimme TixiBandin kanssa Malmi-talolla. Sunnuntaina puolestaan olemme Soidinmäen Tommin kanssa tukemassa entistä musiikkiopinahjoamme, Viitasalo-opistoa, konsertoimalla Saarijärvi-salissa. Tervetuloa!

Hyvää viikon jatkoa!

/M

03.04.2015 Viikkotervehdys vk 14

Moi!

Se on pääsiäinen nyt! 

Minulla on ilo toimia loistavan TixiBandin solistina ensi viikon lauantaina 11.4. Tikkurilassa ja sitä seuraavana lauantaina 18.4. Malmi-talolla Saanko luvan -tangokonsertissa. Malmi-talon konsertti on jo loppuunmyyty joten ehdottomasti kannattaa suunnata ensi viikolla Tikkurilaan klo 17. Lippuja saa orkesterin soittajilta ja ovelta. Ohjelmassa toinen toistaan upeampia tangoa, tervetuloa!

Oikein hyvää pääsiäistä! Minä kipaisen nyt Wanhan Tanssikellariin, pitkänperjantain tansseihin, ehkä tapaamme siellä. 

/M

25.03.2015 Viikkotervehdys vk 13

Moi!

Tätä kirjoittaessa taivaalta tupruttaa lunta joten hyvää takatalvista keskiviikkoa! No, ehkä lumipeite on vain hyvin tilapäinen sääilmiö, ainakin toivottavasti. Kyllähän noista aurinkoisista kevätpäivistä nauttisi mielellään enemmänkin.

Mutta tosiaan huomenna torstaina astumme m/s Viking Grace -alukseen yhdessä loistavan Popkorn-bändin kera. Viihdytämme merimatkailijoita kahden risteilyn verran tutuilla pophiteillä. Tervetuloa mukaan!

Sunnuntaina merimatkailu jatkuu m/s Finlandialla. Tällä kertaa viihdesävelmien merkeissä ja uskollisen Yamaha-keikkapianoni säestyksellä. Tule nauttimaan leppoisasta sunnuntaitunnelmasta!

Vastikään vahvistui vapun esiintymiseni Lappeenrannan Kaupunginorkesterin solistina, jee! Solisteina toimivat sopraano Tuuli Takala ja minä. Kapellimestarina on Tibor Boganyi ja orkesterin kokoonpano on Lpr:n kaupunginorkesterin sekä Rakuunasoittokunnan yhdistelmä, wow! Ohjelmistossa on ABBAn hittejä. Konsertti on vapunpäivänä klo 14, Lappeenranta-salissa. Sinne siis!

Keväisempää viikon jatkoa!


/M

18.03.2015 Viikkotervehdys vk 12

Moi!

Aurinko paistaa ja kevättä pukkaa, jee! Tällä viikolla agendassa on yritystilaisuuksia mutta ensi viikolla onkin sitten hauskat erityiskeikat m/s Viking Gracella Popkorn -yhtyeen vieraana. Laiva lähtee torstaina ja perjantaina, joten jos menojalkaa vipattaa, stig ombord!

Iloista viikon jatkoa!


/M

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Seuraava >>