UutisetMikaelJulkaisutMedia
KeikatLinkitVieraskirjaYhteys

OSTA MIKAELIN MUSIIKKIA

Cdon.com
Levykauppa X


KUUNTELE:

Spotify

MIKAEL

Mikael Konttinen on 31-vuotias Tukholmassa syntynyt, Pylkönmäellä varttunut, nykyään Helsingissä asuva solisti, joka loi suhteen musiikkiin jo lapsena. Mikaelin musikaalisuus on "sukuvika", sillä jo hänen isoisänsä isä, kuten pappansakin olivat koko lähiseudun tuntemia pelimanneja ja hänen isänsä toimi tanssimuusikkona.

 Mikael on soittanut pianoa ja laulanut koko ikänsä. Mikael on opiskellut laulua Helsingin AMK Stadian pop- ja jazz-koulutusohjelmassa. Hänen opettajinaan ovat olleet mm. Raili Honkanen, Mika Turunen sekä Martti Metsäketo. Lukion kuoron sekä Grex Musicus -kamarikuoron mukana hän on matkannut ympäri maailmaa laulamassa. Varusmiespalveluksen hän suoritti Varusmiessoittokunnassa toimien konserttisoittokunnan solistina.

Mikael Konttinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen, kun yli kaksi miljoonaa tv-katsojaa näki hänet esiintymässä vuoden 2006 Itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa Kaartin Soittokunnan solistina. Hän sai levytyssopimuksen ja on julkaissut kolme albumia, Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) ja Hurmaavia aamuja (2016). Mikael on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa (Mikaelin Naiset, Miss Suomi, Tartu mikkiin, Kesäillan valssi, Obladii, Uutisvuoto, Kymppitonni yms.) tanssilavoilla, hääjuhlissa, laivoilla, musikaaleissa, erilaisissa konserteissa ja yritysjuhlissa. Mikael on kysytty solistivieras ja hän on tehnyt yhteistyötä mm. Rytmihäiriköiden, Imatra Big Bandin, Helsingin Kaupunginorkesterin sekä lukuisten armeijan soittokuntien kanssa.

Mikael valmistui tammikuussa 2011 Suomen Ilmailuopistosta ammattilentäjäksi. Mikael harrastaa maratonjuoksua, matkailua sekä pasuunansoittoa Finnair Pilots Big Bandissä.