Mikael
Mikael on 39-vuotias Ruotsin Sollentunassa syntynyt, Pylkönmäellä varttunut, nykyään Helsingissä asuva muusikko. Hän on opiskellut laulua Helsingin AMK Stadian pop- ja jazz-koulutusohjelmassa. Mikael on harrastanut kuorolaulua Sibelius-lukion kamarikuoron sekä Grex Musicus -kamarikuoron riveissä. Varusmiespalveluksen hän suoritti Lahden Varusmiessoittokunnassa toimien konserttisoittokunnan solistina.

Mikael aloitti ammattimaisen keikkailun vuosituhannen vaihteessa kun hän perusti kavereidensa kanssa Must-nimisen cover-yhtyeen. Mustin poikien kanssa tulikin tehtyä aimo annos esimerkiksi hääkeikkoja. Valtakunnallinen ura ponnahti käyntiin 2006 Itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa kun Mikael sai kunnian toimia Kaartin Soittokunnan solistina. Linnan juhlien myötä hän sai levytyssopimuksen ja onkin julkaissut kolme albumia, Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) ja Hurmaavia aamuja (2016).

Mikael on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa (Toivesäveliä, Soiva Postikortti, Jukka Laaksonen Show, Syksyn sävel, Mikaelin Naiset, Miss Suomi, Tartu mikkiin, Kesäillan valssi, Obladii, Uutisvuoto, Kymppitonni yms.) tanssilavoilla, hääjuhlissa, laivoilla, musikaaleissa, erilaisissa konserteissa ja yritysjuhlissa. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Turun Filharmonisen Orkesterin, Lappeenrannan kaupunginorkesterin, Joensuun kaupunginorkesterin, Joensuun RytmiHäiriköiden, Imatra Big Bandin, Helsingin Kaupunginorkesterin, sekä lukuisten eri kokoonpanojen ja armeijan soittokuntien kanssa.

Mikael valmistui tammikuussa 2011 Suomen Ilmailuopistosta ammattilentäjäksi ja työskentelee tällä hetkellä lentäjänä Finnairilla. Mikael harrastaa maratonjuoksua, matkailua sekä pasuunansoittoa Finnair Pilots Big Bandissa. Mikaelin perheeseen kuuluu kihlattu sekä neljä lasta joten aika ei käy pitkäksi. 😀